Links

Mijn eigen pipes zijn inmiddels definitief opgeborgen. Ik kan u de volgende pipe bands en doedelzakspelers van harte aanbevelen voor welke gelegenheid dan ook. Door op de tekst te klikken wordt u naar hun websites doorverwezen.

Concord Pipe Band uit Hengelo is al jarenlang met grote afstand de toonaangevende band in Nederland. Met deze band speelde ik van 2008 t/m 2012. De band won diverse prijzen op prestigieuze competities in binnen- en buitenland, waaronder op major championships in Schotland.

Saint Anthony Pipe Band uit Wijk bij Duurstede is de vereniging war het voor mij allemaal begon in 1983. De band is helaas niet heel erg groot meer, maar is nog altijd enthousiast actief.

Venlo Caladonian Pipe Band uit Venlo. Ik mocht met deze band een aantal keren deelnemen aan wedstrijden en kijk daar met veel plezier op terug. De jonge en enthousiaste muzikale leiding heeft deze band in korte tijd naar een voor Nederlandse begrippen hoog niveau gebracht.

The Myles Brothers uit Groningen. Vier muzikale broers van schotse komaf spelen doedelzak en drum op zeer hoog niveau en zullen een onvergetelijke indruk achterlaten na hun optreden.

Denny Myles uit Groningen heeft zich gespecialiseerd in het spelen tijdens uitvaarten. Deze jonge en zeer talentvolle doedelzaksper is een absolute aanrader als u een uitvaart een bijzondere sfeer wilt meegeven.